Deze gebeurtenissen zijn vaak heel duidelijk in staafdiagrammen, waar een grotere spreiding en een groot volume de overdracht van grote aantallen aandelen van het publiek naar grote professionele belangen verbeelden. Gebruik staafdiagrammen van afzonderlijke aandelen om te vergelijken met die van de meest relevante marktindex voor stap 2. Kortom, u gokt dat het aandeel €3 zal stijgen voordat het €1 daalt. Geld verdienen is echter een heel ander balspel. Ik kreeg niet zoveel vijf-sterren transacties als een- en twee-sterren transacties, maar als ik geduldig genoeg was geweest om alleen op hen te wachten, had ik het veel beter gedaan. Is het nu tijd om bitcoin te kopen? de editie van 2019. De reden dat u uw niveaus op een dagelijkse kaart hebt gemarkeerd, is dat ongeacht het tijdsbestek waar u heen gaat, of het nu een tijdsbestek van 15 minuten is of precies op de dagelijkse kaart blijft, u weet dat het ondersteunings- of weerstandsniveau een belangrijke is niveau.

Ik heb 87459 verdiend en 122069 verloren. Het gaat erom hoe je met een verliezende transactie omgaat, dat is het verschil tussen een fout maken en een goede handelsbeslissing nemen, hoewel het een verliezer blijkt te zijn. 11 beste banen vanuit huis voor 2019 (beste online banen). We tolereren geen onbeleefd gedrag, trollen of leveranciers die in berichten posten. U kunt op weg gaan naar kennis met de informatie in dit boek.

 • U besteedt minder tijd aan uw computerscherm en kijkt elke keer op en neer.
 • Een UTAD is de distributietegenhanger van de veer- en eindschok in de accumulatie TR.
 • Het SD-model maakt gebruik van een unieke combinatie van software met door de gebruiker gedefinieerd risicobeheer, trendrichting en omvat testen met drukknoppen en optimalisatie voor uw analyse van de prijsactie.
 • Ik heb gloednieuwe investeerders en handelaren een serieuze hoeveelheid waardevolle opleiding en training zien verspillen aan het leren van informatie die hen niet goed zal doen en zelfs ertoe kan leiden dat ze meteen wat van hun zuurverdiende geld verliezen op de live markten.
 • We kunnen zien dat Apple heeft geprobeerd en er niet in is geslaagd om het €215-niveau (groene lijn) meerdere keren te doorbreken.
 • De meeste professionele beroepen specificeren de psychologische robuustheid die nodig is voor het spel.

Dit omvat handelsstrategieën en, nog belangrijker, weten hoe risico's te beheersen. Hoe het bitcoin miner virus van de mac te verwijderen? Aan het einde van de dag is breakout-handel net zo eenvoudig als het gas raken wanneer het stoplicht groen wordt. Ik bedoel, als er een bevoorradingszone is die drie jaar oud is en de markt de afgelopen drie jaar niet is teruggekeerd, is het dan logisch dat de banken nog steeds een lopende order hebben om in de zone te verkopen?

72 van de symbolen waren winstgevend en 0. Degene die we namen was waar de prijs al in beweging was. Ze moeten hun handel meerdere jaren kunnen financieren, niet alleen voor de eerste paar transacties.

Als een product voor €10 wordt verkocht, betaalt u €10. Wanneer u een einde van de dag handelsstrategie gebruikt, zult u in staat zijn om uw risico versus beloning op een veel hogere waarschijnlijkheidswijze te beoordelen dan u anders zou doen op een grafiek per uur of 15 minuten. Gunstiger risico/rendementsverhoudingen (1: )

Momentumhandel

Probeer verliezers tot minder dan 2 procent van je eigen vermogen te houden, hoe lager hoe beter. Het centrale aanbod van de school was een cursus die de concepten integreerde die Wyckoff had geleerd over hoe de accumulatie en distributie van voorraden door grote operatoren te identificeren met het innemen van posities in harmonie met deze grote spelers. Of u het nu live hebt gezien of niet, de meesten van ons kennen het basisconcept van wat een veiling is.

Maar soms is de angst echt. Niet tussendoor. Dit is niet de manier om dat te doen. Institutionele handelaren gebruiken de lente om kooporders op te laden en vervolgens de prijs te verhogen. Er is geen betere bevestiging voor een vraag- of aanbodzone dat een prijsactiepatroon. Wat denk je dat er gebeurt als je goede niveaus kiest om te handelen? De met cijfers gemarkeerde keerpunten zijn initiële prijsonevenwichtigheden tussen kopers en verkopers.

Nadat je honderden handmatige transacties hebt gedaan, begin je dingen op te merken, met name de incidenten waarbij je wordt opgelicht als een newbie. Dit kan niet verder van de waarheid zijn. Op het moment dat ik me begon te concentreren op prestaties en gemak, verloor ik de alpha zelf uit het oog. PA R TThe Building BlocksCopyright 2019 door Marcel Link. Als u echter agressiever bent, wetende dat u verwacht dat de prijs uiteindelijk de wekelijkse vraag bereikt en dat u de dagelijkse vraag niet in de weg kunt staan, kunt u uw TP in plaats daarvan op 80-85% instellen op de afstand tot dit niveau. Ben je te snel weggegaan? Je zult meer uitglijden en volatiliteit oplopen, maar je krijgt snel feedback over of de ruil goed is of niet, waardoor je mogelijk van schip kunt springen voordat je wordt gestopt. Ik werk al bijna 20 jaar als handelaar, fondsbeheerder en opvoeder, beginnend op de vloer van de Chicago Mercantile Exchange.

Hoe meer geld je hebt om mee te beginnen, hoe waarschijnlijker het is dat je er aan het einde van een jaar bent.

Aanzienlijke Ondersteuning Of Weerstandsniveau

Fouten waar je nooit aan gedacht hebt om links en rechts op te duiken, en de beste manier om te voorkomen dat je ze maakt, is om ze te maken, geld te verliezen, te beseffen dat ze fouten waren en bewust te zijn van hen de volgende keer dat dezelfde situaties zich voordoen. Er zijn geen kortere wegen en je moet bereid zijn om op de live markten te werken met de beste professionals ter wereld, want dat is wie er is. Deze langetermijnposities die banken innemen, zijn de oorzaak van trends op de forexmarkt. U ziet meteen een betere prijs. GEBRUIKSVOORWAARDEN Dit is een auteursrechtelijk beschermd werk en The McGraw-Hill Companies, Inc.

Er was bijna een identieke opstelling op het dagelijkse tijdsbestek. Zoals u in de bovenstaande grafieken kunt zien, zou dit een ongelooflijke transactie kunnen zijn geweest als u zich aan die regels had gehouden. Ik was omringd door wannabe-sterren, modellen, acteurs, dansers, noem maar op, maar mijn dromen waren nog gekker: De meeste professionele handelaren zullen willen weten wat er op het dagelijkse tijdsbestek gebeurt, ongeacht wat hun handelsperiode is. Er zullen verliezen zijn. We weten niet hoe ver dus totdat we een verandering in impuls zien, ligt de kracht nog steeds bij de beren.

Als het jou overkomt of is gebeurd, wees dan niet ontmoedigd, neem het gewoon in gang.

Voltooi Je Review

De functie van fase B is om een ​​oorzaak op te bouwen als voorbereiding op een nieuwe neerwaartse trend. Op dit punt had een grote short zijn beweging uitgeput en was hij de rest van de dag in een goede long veranderd. Hij zei: "Maak je geen zorgen over het winnen van punten. "Tenzij je een manier hebt om deze cijfers te achterhalen, kun je nooit weten of het een probleem is of nadenken over verbetering van de ratio. Maar elke keer dat de prijs het ondersteuningsniveau bereikt, zullen er minder kopers wachten omdat op een gegeven moment alle kopers die geïnteresseerd waren in kopen hun transacties hebben uitgevoerd. In de bevoorradingszone domineren verkopers en kopers zijn zwak. 5-daagse handelsregels die u moet kennen, daghandelaren doen dit niet, omdat ze slechts effecten voor een dag bezitten, hoewel zowel daghandelaren als swinghandelaren een soort kortetermijnhandel uitvoeren. Zelfs de meeste schildpadden van Richard Dennis verloren hun eerste jaar geld voordat ze een van de meest succesvolle handelaren ter wereld werden. Er is een strijd gaande in elke kaars in je hitlijsten en iemand is een winnaar en iemand is een verliezer.

Tijdens een trend gaat de prijs omhoog totdat voldoende verkopers de markt betreden om de kooporders te absorberen.

Ontmoet de Pro

Snel uit een verliezende handel komen is een goede handelsbeslissing voor mij. De beste uitbraken breken meestal uit voor de hand liggende, goed gedefinieerde ondersteuning of weerstandsniveaus. Na 4 jaar in de Software Engineering-industrie besefte ik dat mijn pad te voorspelbaar was. Kijkend naar deze handel, zou het potentiële rendement van deze handel als mijn regels stap voor stap werden gevolgd enorm kunnen zijn. Als je het niet snapt, wat dan nog? MAAK UW HANDEL HANDELEN Een manier om realistischer te worden over handelen, is om het als een serieuze volwaardige onderneming te beschouwen. Deze beperking van aansprakelijkheid is van toepassing op elke claim of oorzaak, ongeacht of deze claim of oorzaak voortvloeit uit een contract, onrechtmatige daad of anderszins. Handelen is gewoon een overdracht van accounts van degenen die niet weten wat ze doen naar de accounts van degenen die dat wel doen.

Door de tips in dit boek te volgen, kunt u een voorsprong krijgen op succesvol en consistent winstgevend worden. Hij beweerde zelfs dat het niet uitmaakt of marktbewegingen 'echt of kunstmatig zijn; dat wil zeggen, het resultaat van daadwerkelijk kopen en verkopen door het publiek en bonafide investeerders of kunstmatige koop en verkoop door grotere exploitanten. Als u de eerste invoert en de prijs erdoorheen gaat, nou dan is het zo. Fase A markeert het stoppen van de vorige dalende trend. In feite vertelt het niet echt het hele verhaal. Een handelaar is beter af als hij het laatste deel van een beweging mist en uitstapt voordat de massa dit doet dan in de hoop dat het doorgaat. Dit is niet om de uitbraak als een set-up te bagatelliseren.

Dit weerstandsniveau kan dan niet breken totdat de stieren/kopers het overnemen en de beren/verkopers opruimen.
 • Het hebben van een groter account maakt iemand niet tot een betere handelaar; het geeft een handelaar gewoon meer ruimte voor fouten, de mogelijkheid om minder per transactie te riskeren en een groter uithoudingsvermogen.
 • Nu voor iemand met een €100.000-account, dat is veel geld te verliezen, en hij gaat harder proberen het te beschermen.
 • Als het gaat om winstplaatsing, kunnen vraag- en aanbodzones ook een geweldig hulpmiddel zijn.
 • Markten zijn dynamisch en levendig.
 • De enige manier om te voorkomen dat de commissie scheurt, is door de omvang van de handel.
 • Vergeet niet dat handel jaren duurt om onder de knie te krijgen en dat het een zware wandeling is.

Commissievrije Transacties: Kijk Welke Makelaars Kosten Verlagen Tot Nul

Als een gloednieuwe belegger en handelaar zonder enige kennis van het bedrijf, weet u niet welke informatie u wel en niet nodig hebt. De media zijn er dol op, mensen begrijpen het niet en beleggers noemen het 'buzz words' omdat ze het nooit zullen begrijpen. U kunt op de FAST TRACK naar kennis komen met de informatie in dit boek.

Doorzoek De Blog

U moet begrijpen dat de ondersteunings- en weerstandsniveaus, kaartpatronen, kandelaarpatronen en andere technische signalen op de grotere tijdframes zoals de dagelijkse forex-grafieken en weekgrafieken veel betrouwbaarder zijn dan op de lagere tijdframes. Waar kan ik de bitcoin qr-code vinden? - abra. De daaropvolgende rally's tijdens de afwaardering zijn meestal zwak. Pakketten met extra begeleidingstijd zijn ook beschikbaar. Een geïdealiseerd schema van hoe hij de voorbereiding en uitvoering van de grote markten voor bull- en bearmarkten heeft geconceptualiseerd, wordt weergegeven in de onderstaande figuur. Het is meer dan alleen hard werken; het is de wens om te groeien en te doen wat nodig is om jezelf te verbeteren. In dit artikel zal ik ingaan op meer geavanceerde methoden voor het gebruik van de vraag- en aanbodzones en wat voor mij werkt en wat niet.

Werk aan je zwakheden Iedereen heeft unieke zwakheden die hem ervan weerhouden de beste te zijn die hij zou kunnen zijn. Het is tenslotte één ding om technische grafieken te analyseren om handelsmogelijkheden te vinden, en het is nog iets anders om de trekker over een echte handel te krijgen. Beste handelsplatform voor daghandelaren, vragen om te stellen zijn onder meer:. Om een ​​handelaar met een grote waarschijnlijkheid te zijn, moet u een handelsplan hebben.

Met futures io vindt u eerlijke handelsrecensies over makelaars, handelsruimten, indicatorpakketten, handelsstrategieën en nog veel meer.

Voor Wie Ik Dit Boek Heb Geschreven En Waarom Ik Het Heb Geschreven

VIX @ CBOE of de Volatility Index van SPX is de pure weerspiegeling van angst en hebzucht in de markt. Hij stuurde dezelfde brief ook naar een paar andere makelaars in de hoop de beste deal te krijgen. Door hem te zien handelen, kreeg ik een beter beeld van mijn fouten. Deze beoordeling moet u helpen beslissen of u überhaupt op de markt wilt zijn en, zo ja, of u long- of shortposities moet innemen. Gefabriceerd in de Verenigde Staten van Amerika.

Op een gegeven moment was ik bijna vergeten hoe ik gitaar moest spelen. Wilt u meteen geld verliezen of geld verdienen? Wat de prijs doet dalen is een onbalans tussen kopers en verkopers en er is meer verkoopactiviteit dan kopen. De eenvoudige reden hiervoor is; zelfs als de handelaar een ruiltrigger vindt, moet hij nog steeds op zoek gaan naar een overtuigend steun- of weerstandsniveau om het triggersignaal te ondersteunen.

Over Ons

Hoewel het meegaan met de trend altijd het beste slagingspercentage biedt, kan het proberen om tops of bottoms te kiezen een hoge mate van succes hebben als PRREFACExiv het juiste patroon voorkomt en de handelaar zich snel realiseert wanneer hij het mis heeft. We komen wat later in het boek naar de haaien, zodat je weet wie ze zijn en wat ze je kunnen aandoen als een gloednieuwe beginnende handelaar. "work from home" zoekt gegevensinvoer work from home job in victorville, ca, us. Systeemrisico doemt op door gebeurtenissen die mogelijk geen verband houden met het aandeel, zoals een internationale bankencrisis of een terroristische aanslag.

McGraw-Hill EN HAAR LICENTIEGEVERS geen garanties MET BETREKKING TOT DE NAUWKEURIGHEID, geschiktheid of volledigheid OF RESULTATEN DIE WORDEN VERKREGEN UIT HET GEBRUIK VAN DE werk, met inbegrip van alle informatie die door het werk VIA hyperlink of anderszins, en uitdrukkelijk elke garantie kan worden benaderd , UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT IMPLICIETE GARANTIES VAN VERHANDELBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. Hieronder vindt u een lijst van de negen kooptests en negen verkooptests, inclusief de referenties naar welk soort grafiek moet worden gebruikt. (1-2) Wyckoff adviseerde detailhandelaren om het marktspel te spelen zoals de Composite Man het speelde. Deze keer moet worden behandeld alsof iemand op school is om te leren. Lees ook over de Forex-mentoren en de beste investering die u kunt doen. De handelseducatie-industrie is niet gereguleerd, dus let daar op.

Het onvermogen om uw transacties te vullen zal u gek maken. Ik hoop dat het helpt en dat je ervan geniet. Het aangaan van een hoger dieptepunt (vice versa voor downtrends) van die trend is een perfecte pre-breakout entry. Deze handelaren weten van tevoren welke markten zij zullen verhandelen en wat hun acties zullen zijn. Handelsbereiken (TR's) zijn plaatsen waar de vorige trend (omhoog of omlaag) is gestopt en er een relatief evenwicht is tussen vraag en aanbod. De neerwaartse stap en het dalende kanaal zijn verbroken en de prijs consolideert zich in het handelsbereik - test #4 is tevreden. De realiteit is dat ze waarschijnlijk ongeveer hetzelfde aantal verliezende dagen of meer zullen hebben Realistische doelen stellen29 als winnende dagen, en de verliezende dagen kunnen de neiging hebben slechter te zijn dan de goede dagen.

Vind Nieuwe Favorieten Uit De Grootste Tienerboeken Van Dit Seizoen

Elke keer dat de bal de grond raakt, wordt een deel van de energie geabsorbeerd door de vloer. Deze oorlogsstrijd is een combinatie van veel limietorders die worden getroffen, wat op zijn beurt de verkoopdruk versnelt en tot een scherpe daling leidt. Institutioneel kopen en verkopen geeft de karakteristieke op en neergaande koerswerking van het handelsbereik. Laten we het nu hebben over trends. Als makelaar was hij in staat de activiteiten van zeer succesvolle individuen en groepen te observeren die specifieke kwesties domineerden; bijgevolg was hij in staat de toekomstige bedoelingen van die grote belangen te ontcijferen, door het gebruik van wat hij verticale (balk) en figuur (Punt en Figuur) kaarten noemde.

Laten we het onderstaande voorbeeld bekijken met een niveau: Gemiddeld gaat het niet veel verder dan het gemiddelde bereik van €4. Door de tips in dit boek te volgen, kunt u een voorsprong krijgen op succesvol en consistent winstgevend worden. Aan de andere kant zijn er handelaren die indicatoren gebruiken in combinatie met vraag- en aanbodzones. Doe dit in plaats daarvan als u daadwerkelijk resultaten wilt zien. Dat zou onze halte verlaten op €204. HET WERK WORDT AANGEBODEN "ZOALS HET IS".

De reden hiervoor is te wijten aan het andere type handelsbanken dat deelneemt aan de langetermijnhandel. Nadat ik zowel aandelen als grondstoffen heb verhandeld, zal ik het in dit boek over beide hebben en zal ik de term markt gebruiken om naar beide te verwijzen. Als je in de financiële markt wilt investeren en handelen en je wilt geld verdienen, VEEL IT, zou je willen doen wat het slimme geld goed doet?

Methode één - Vraagbevestiging

Institutionele handelaren hebben deskleiders, managers en software die elke transactie volgen. Gebruik staaf- en punt- en figuurgrafieken voor stap 5. Als je de bal vier keer over het net slaat, win je 80 procent van de punten. Dergelijke activiteit is bullish en voldoet aan test #3.

Zelfs wanneer een aandeel vliegt, zal het nog steeds terugkomen, en hoe harder het verzamelt, hoe sterker de retracement zal zijn.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld van een transactie die ik dit jaar heb genomen en die ik HIER met mijn volgers heb gedeeld. In combinatie met de regels die ik in mijn handelsstrategie gebruik, kan deze aanpak zeer winstgevend zijn als u voorzichtig genoeg bent en de juiste regels voor geldbeheer toepast. Dit is een geweldige handelsmogelijkheid. Om een ​​top te bevestigen, moet het aanbod opwegen tegen de vraag; volume en verspreiding zouden dus moeten afnemen naarmate de prijs het weerstandsgebied van de BC nadert.

U kunt dat naar de bank brengen! 1, handelen is niet eenvoudig of iets dat de meeste mensen meteen kunnen beheersen. Negeer ze niet, maar leer van ze; ze zijn cruciaal in uw ontwikkeling als handelaar. Het mooie van deze methode is dat je ook prijsalarmen kunt instellen om het jezelf nog gemakkelijker te maken, zodat je niet altijd achter de computer hoeft te zitten. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de weg naar Easy Street veel bochten neemt en vol is met omwegen, wegversperringen en kuilen. Zorg ervoor dat u bij het kopen of verkopen van items op markten precies weet waar de prijs is met betrekking tot de grotere tijd/aanbod-curve. In het begin kon ik mijn schermen niet verlaten.

Als de prijs rond een krappe band rondfladdert na 'uitbreken', was er misschien helemaal geen echte uitbraak.

Extra Menu

De beste handelaren handelen altijd wanneer de kansen in hun voordeel zijn, niet alleen omdat de markt open is. Omdat ik van plan ben veel te handelen en mijn eigen beslissingen te nemen, ben ik op zoek naar een kortingsmakelaar met goede tarieven om gewoon orders in te voeren. Ik verwijs naar handelaren door mannelijke voornaamwoorden te gebruiken.

Hij had net een cursus gevolgd om miljonair te worden en handelswaar te worden en dacht dat hij klaar was om het eens te proberen. De cursus richt zich op het beoordelen van de volatiliteit, het plaatsen van orders, kapitaal- en handelsbeheer en het beoordelen van winsten en verliezen. Als je door de golven blijft, zie je een winst van een dollar een winst van een kwart dollar worden en kan bang zijn om te verliezen op de handel en het dan te nemen, alleen om het 5 minuten later opnieuw af te breken wanneer de voorraad blijft dalen.

Die cijfers tonen vraag en aanbod. Je moet dingen mechanisch houden. Wonend in New York City, zie ik veel mensen met dromen in plaats van realistische26 HOOFDSTUK 2 doelen. Momentumhandelaren gaan waar de actie is. Kortom, we willen marktomslagpunten vinden en niet alleen vraag en aanbod. Helemaal links zien we twee vraagzones op elkaar gestapeld.

Meer Technische Analyse Dan Fundamentele Analyse

Ik was niet meer naïef en begreep de risico's volledig. Swing handelaren houden meestal transacties van 2 dagen tot ongeveer 7 dagen of zo. Betaalde britse enquêtes: beste online enquêtes voor geld, word lid van een community van meer dan 5 miljoen leden in meer dan 70 landen die elke dag hun mening over producten en diensten delen. Wyckoff constateerde dat meerdere particuliere beleggers herhaaldelijk werden fleeced. Neem je tijd, de markt staat altijd klaar om je te betalen.

Dat maakt de weg vrij voor aandelen om hogere biedingen te krijgen.

Dit a-ha-moment was het belangrijkste. Als vuistregel moet u bedenken dat hoe sterker de uitbraak, hoe beter de vraagzone en de meer open interesse meestal nog zullen bestaan ​​- vooral wanneer de tijd besteed aan de accumulatie relatief kort was. GEMIDDELDE WAARDEBEREIK (ATR) Is gelijk aan de grootste van 1. Sinds de dot-com boom, is het aantal mislukkingen van breakouts gestegen.

Anders is de beloning/risicoverhouding te laag. Voor de handelaar die niet de luxe heeft van een manager of programma dat hem in de gaten houdt, is een dagboek de beste manier om te gaan. Wanneer doelen belachelijk zijn, stelt men zich alleen maar op om zeer teleurgesteld te zijn. Grote institutionele kopers creëren en ondersteunen trends. Hoe sterker de afwijzing van het niveau en hoe sterker de trending beweegt voor en na de omkering, hoe groter de kans dat je een nieuwe reactie zult zien de volgende keer dat de prijs terugkomt. Je moet denken in kansen en risico om te belonen in plaats van in dollars. In werkelijkheid markeert dit echter het begin van een nieuwe opwaartse trend, die de late verkopers (beren) in de val lokt.

Snelle Links

In plaats daarvan probeerde hij te veel te snel te verdienen en verloor hij het grootste deel van zijn geld voordat hij door de leerperiode kwam. Finviz futures: een finviz screener gebruiken voor swinghandel, geïnteresseerd in risicovrij handelen? Een succesvolle secundaire test (ST) op het gebied van de SC zal minder verkopen dan voorheen en een vernauwing van de spreiding en een verminderd volume laten zien, die doorgaans op of boven hetzelfde prijsniveau als de SC stopt. Met studie en oefening kan men de mogelijkheid verwerven om de motieven achter de actie te interpreteren die een grafiek weergeeft. We kunnen de vorige swing naar deze transactie projecteren en deze past bij de wekelijkse vraagzone. Een reden waarom ik denk dat deze handelaren langer meegaan, is dat wanneer iemand slechts een paar duizend dollar heeft, het niet zoveel betekent als hij alles opblaast. Indices begonnen te verkopen en mensen rennen weg van ETF en aandelen naar de veilige hemel contant geld en goud omdat contant geld de echte koning is.

In markten is een CS 101-waarschijnlijkheid en statistieken goed genoeg voor een winstgevende strategie. Natuurlijk kunnen sommige handelaren in het begin geluk hebben, maar handelen is een leerproces dat xiCopyright 2019 van Marcel Link. Ik ben een zeer actieve handelaar sinds de jaren 90 en zou dan gemiddeld tussen 50-100 transacties per week doen. De derde wet van Wyckoff (inspanning versus resultaat) omvat het identificeren van prijsvolumeconvergenties en -verschillen om te anticiperen op potentiële keerpunten in prijsontwikkelingen. Als je begint te handelen met een bedrag van €25.000 tot €50.000 en conservatief is, heb je een kans om te slagen, misschien niet meteen, maar te zijner tijd.