Bovendien zijn deposito's in lokale valuta over het algemeen verzekerd tegen bankfaillissementen door een overheidsinstantie. Het is zwaar, ik hoor je. Als het internet ons iets heeft geleerd, is het dat open systemen neigen naar centralisatie en voldoende tijd krijgen centrale machten elk systeem kunnen ondermijnen en corrupt maken voor hun eigen doeleinden. Eerder opgelegde dubbele belasting op Bitcoin is verwijderd, maar blijft nog steeds niet gereguleerd door de RBA, die erkende dat er geen wetten zijn tegen het gebruik van Bitcoins en het gebruik meer willekeurig is. Dat is meer dan €10.000 tegen de huidige bitcoin-prijzen.

Deze betaling is afhankelijk van de hoeveelheid werk die een individuele mijnwerker heeft geleverd om dat blok te helpen vinden. Dit is een nog ingewikkelder tekenreeks die u gebruikt om een ​​betaling te autoriseren. Het is bijna onmogelijk om te weten welke vorm die oplossingen zullen aannemen, maar we kunnen uitzoeken welke eigenschappen de oplossing zal hebben, zodat we het kunnen herkennen wanneer het er is. Jonge miljonairs: hoe we €1 miljoen met 40 hitten, moet je voor iemand anders werken en nu een extra duizend dollar per maand verdienen? Dit, hoewel onder de schattingen van andere industriële cijfers zoals Tom Lee van Fundstrat, plaatst nog steeds de grootste cryptocurrency voor zijn recordhoogte in december 2019. Bitcoin is ook in wezen een virtuele valuta die ongeveer vier jaar geleden werd gelanceerd, toen het bitcoin-algoritme voor het eerst online werd uitgebracht door een anonieme computerprogrammeur die bekend staat als "Satoshi Nakamoto" (dit is een pseudoniem2).

In het achtste deel wordt uitgelegd hoe recente sluitingen hebben geleid tot hernieuwde en geïntensifieerde oproepen van overheden van over de hele wereld om te beginnen met het reguleren van virtuele valuta.

Volgens de voorspellingen en analyses blijft Bitcoin veilig op nummer één, zonder enige kanshebbende. Als de prijs op dezelfde manier zou werken, zou deze op 3 mei 2020 dalen tot de trendline op €8000. Rusland is van plan wetgeving vast te stellen om Bitcoin volgend jaar om die reden als financieel instrument te erkennen en we kunnen verwachten dat andere landen die worstelen met het witwassen van geld dit voorbeeld volgen. Neem om toegang te vragen contact op met de Futures Desk op 866-839-1100. En waar hij ook is, hij heeft ongeveer een miljoen bitcoins, die nu miljarden dollars waard zijn, die hij nooit heeft uitgegeven. Dit is in lijn met andere voorspellingen van andere analisten en experts. Let op, niet interpreteren.

Hij heeft andere, meer precieze cijfers gegeven - met name €22.000 - in andere media, maar blijft standvastig dat de prijzen moeten stijgen van hun huidige niveau. De toekomst van bitcoin kan dezelfde zijn als die van aandelen, obligaties, onroerend goed en internet. Als de timmerman in de loop van het jaar €30 aan wortels en €20 aan tomaten van de boer koopt en de boer dezelfde €50 aan de timmerman betaalt om een ​​hek rond haar eigendom te bouwen om ongedierte buiten te houden, dan is een totaal van Er is €100 aan transactievolume (economische activiteit) opgetreden. Centrale banken of monetaire autoriteiten hebben geen controle over het aantal Bitcoins; het is gedecentraliseerd waardoor het wereldwijd wordt. Toen het voor het eerst werd geïntroduceerd, was Bitcon een aanwinst voor individuele beleggers. Het idee dat blockchain de muziekindustrie zal transformeren, zit vol met dit soort magisch denken. De helft van die inkomstenstromen zal geautomatiseerd en passief zijn, waarschijnlijk een soort crypto-UBI.

Zelfs als je er van plan bent, is het ook een beetje een rotzooi. Bitcoin contanten REUTERS 8/8 Bitcoins prijs sky-raketten Tegen het einde van 2019 steeg de prijs van bitcoin tot bijna €20.000. Maar het maakt niet uit. Als u een nationale valuta bezit die geen vaste voorraad heeft, is het gegarandeerd dat u waarde verliest. Wat als China de Great Firewall erop zet? Zijn voorspelling voor Bitcoin is dat het op de lange termijn meer dan €400.000 waard zal zijn, een statement dat de krantenkoppen haalde vanwege zijn grandioze schaal.

 • 2019 vestigde een record voor crypto-uitwisselingshacks, omdat zes prominente overvallen miljoenen cybercriminelen opleverden.
 • Ze zijn geëvolueerd tot iets dat veel mensen willen - zoals een dollar of een yen of de cowry-shells geruild voor goederen aan de kust van Afrika meer dan 3000 jaar geleden - en ze zijn beperkt in voorraad.

Bitcoin Roadmap

Betalen met bitcoin is niet eenvoudig. Beste evenwicht tussen werk en privéleven, bonnier deelt uw gevoelige persoonlijke gegevens alleen met externe bedrijven of personen in een van de volgende beperkte omstandigheden:. De daling van 13 procent in de tweede week van januari bleek een berenval: De lancering van Bakkt is gepland voor september 2019, en behoudens alle vertragingen, zullen institutionele beleggers een nieuw beleggingsinstrument toegang geven tot cryptocurrency-markten, die wordt aangeboden door een van de centrale organisaties van wereldwijde handel, die zowel gereguleerd als breed vertrouwd zijn. Dit is de variabele die de werkelijke waarde weergeeft van goederen die per jaar in bitcoins worden verhandeld. De ondergang van Gox en het effect ervan op de bitcoin-markt. Ja, ik ben het ermee eens, want het is nu niet de beste optie om nu waarde over te dragen. Hun meningen zijn minder waard dan niets.

Kijk achter de schermen hoe ik en andere professionals de markt interpreteren. Volg de gids! Boeken zijn ook zwaar. Het goede nieuws is dat het openbare karakter van het bitcoin-grootboek het theoretisch mogelijk maakt om erachter te komen wie uw bitcoins heeft gestolen.

Ondanks de ongekende groei in de afgelopen jaren, heeft de cryptobeweging verschillende aanhoudende problemen.

Hoe Bitcoin-waarde en andere cryptocurrencies te bepalen

Dat vermindert de hoeveelheid geld die u kunt verdienen. De banken willen het risico gewoon niet. In 2019 worden cryptocurrencies niet alleen waardevoller. 19 manieren om extra paypal-geld te verdienen, u kunt betaald krijgen om apps te downloaden, enquêtes in te vullen, aanbiedingen te voltooien, video's te bekijken, taken uit te voeren en andere activiteiten. Uiteindelijk, zei hij, kunnen honderden verschillende cryptocurrencies een belangrijke rol spelen in het dagelijkse leven van de financiële markt. Bitcoin wordt nog niet algemeen geaccepteerd. Dit maakt het zeer vatbaar voor enorme prijsschommelingen, wat op zijn beurt het risico op verlies voor een belegger verhoogt. Bitcoin dient als een nieuw soort valuta voor het digitale tijdperk.

Twee daarvan zijn de Intercontinental Exchange (ICE) en Fidelity Investments. Advocaten beweren al lang dat bitcoin-waarden worden gestimuleerd door het beperkte aanbod, omdat het onderliggende proces het totale aantal bitcoin beperkt dat ooit kan worden gemaakt. Dit betekent dat bitcoin nooit inflatie ervaart.

 • De mening van mijn vrouw over mij is naar verluidt met hetzelfde bedrag afgenomen.
 • En dan zijn we weer terug bij de vraag hoeveel economische activiteit (het equivalent van het BBP) die daadwerkelijk voorkomt in Bitcoin van deze miljoen of minder actieve gebruikers.
 • Er is nog steeds een beetje mysterie over wat goed is voor de andere 20 tot 40 procent van de transacties.
 • Aan de slechte kant van het huis hebben we het Chinese Social Credit-systeem dat ongeveer is zoals het vandaag wordt.
 • Het voordeel van dit artikel is dat het kwantitatief laat zien welke veronderstellingen noodzakelijk zijn om verschillende cryptocurrency-waarderingen te rechtvaardigen.
 • De volgende Bitcoin-prijsvoorspelling 2020 waar ik met je over wilde praten, is echt een interessante, uitgevoerd door de analist Osato Avan-Nomayo van Bitcoinist.
 • Misschien denk je dat een open systeem altijd misbruik voorkomt?

Verdien Bitcoin door het netwerk te beveiligen

In de loop van de geschiedenis hebben veel grondstoffen en zelfs sommige vervaardigde producten als valuta gediend. Kalmeren van de angst dat de blockchain (de onderliggende technologie achter bitcoin) kan worden gesplitst, waardoor twee afzonderlijke valuta's ontstaan. Als ze dat deden, zagen ze vrijwel zeker geen werkende Wikipedia, de opkomst van telewerken en een dag waarop ze alles zouden kopen, van boeken tot boodschappen via Amazon.

11 manieren waarop Blockchain van belegging verandert

Een betere omschrijving dan de term cryptovaluta's is eerlijk geld. Op 29 november 2019 stegen de kosten van één bitcoin tot een piek van US €1.242. Moet een nieuwe auto worden geadverteerd op 10 bitcoin of 50? De marktkapitalisatie van Bitcoin bevindt zich in dezelfde marge als de M2-geldhoeveelheid van Denemarken, hoewel het veel minder actieve gebruikers en waarschijnlijk veel minder economische activiteit per gebruiker heeft. 5 biljoen, dan zou elke bitcoin ongeveer €8.800 waard zijn.

Over Billboard

Een perifere hardware-wallet die bitcoin-betalingen verwerkt zonder dat deze gegevens aan de computer blootstellen. Naar zijn mening zou de €20 biljoen liquiditeit een enorme game-changer zijn in de wereldwijde financiële dienstverlening. Het is alsof je een motorfiets bestuurt aan de rand van een bergweg van een centimeter zonder spoor. 30 tot US €32 voordat u terugkeert naar US €2. Gereguleerde binaire opties makelaars 2019, hoe is de klantenservice? Speculatieve transacties waren goed voor ongeveer 60 tot 80 procent van alle transacties op de blockchain, volgens Chainalysis, een start-up die analyse van de blockchain uitvoert voor grote bedrijven en overheden. Lees hier meer over de details van Bitcoin, of bekijk deze video met technische details: 618 fib-niveau en de 400-uurs MA.

Naast het schatten van de huidige waarde van bitcoins, kunnen we de toekomstige waarde van bitcoins schatten. Overdrachten van Bitcoin zijn onmiddellijk en eenmaal gedaan, zijn ze definitief. Wat als u morgen stierf of op uw hoofd werd geraakt en uw wachtwoord bent vergeten? Om de vier jaar wordt het aantal vrijgegeven bitcoins ten opzichte van de vorige cyclus gehalveerd, evenals de beloning voor mijnwerkers voor het ontdekken van nieuwe blokken. Geniet gewoon van de rit terwijl we moedig gaan waar niemand eerder is geweest. Naarmate institutionele beleggers geïnteresseerd raken in cryptocurrencies, worden deze problemen verergerd. Er is geen manier om te weten welk percentage wordt verplaatst voor uitgaven vergeleken met welk percentage wordt verplaatst voor handel/speculatie.

Dit gezegd hebbende, lijkt er een consensus te zijn dat de verwachtingen voor 2020 hoog zijn. Afbeeldingen zijn beschikbaar gesteld door Shutterstock, TradingView. Anderen, zoals Dimon, hebben gezegd dat het zelfs "erger" is dan de Nederlandse tulpenmanie uit de jaren 1600, beschouwd als een van de beroemdste bubbels ooit. Voor crypto-beleggers zijn er twee manieren om valuta op te slaan:

Ethereum (ETH)

8 Alle bestaande bitcoins zijn gemaakt in dergelijke coinbase-transacties. Moas heeft ook de rijkdompropositie van cryptocurrencies vergeleken met die van de dotcom-boom. Met bitcoins kunnen gebruikers zoveel uitgeven als ze willen - zolang ze voldoende munten in hun "portemonnee" hebben om de lading te dekken. De verslaggever concludeerde vervolgens met de verklaring:

Een van de verhalen die deze groei het beste illustreert, is dat van twee pizza's, die op 22 mei 2019 werden gekocht voor 10.000 Bitcoins door een ontwikkelaar in Florida, Laszlo Hanyecz genaamd. Het voorspelt wat er in de metro zal mislukken en stuurt technici om de fouten voor te zijn. Penny stocks for dummies cheat sheet, aan de andere kant, door betrokken te raken bij hoogwaardige bedrijven op de meer serieuze en gereguleerde beurzen, kiest u investeringskeuzes uit legitieme en opkomende bedrijven. Een cryptocurrency is een digitale valuta die wordt gecreëerd en beheerd door het gebruik van geavanceerde coderingstechnieken die cryptografie worden genoemd. Ondanks de recente problemen, heeft het succes van Bitcoin en de groeiende zichtbaarheid sinds de lancering ertoe geleid dat een aantal bedrijven alternatieve cryptocurrencies hebben onthuld, zoals: Het wordt ondersteund door wiskunde. Coinbase-gebruikers kunnen ervoor kiezen om een ​​onafhankelijke Bitcoin-portemonnee, zoals Electrum, te gebruiken om hun activa veilig op te slaan.

De klant heeft altijd gelijk en Drinkwater zegt dat aankopen met Monero toenemen. (1) koop Facebook-aandelen of 2) koop Weegschaal, dat wil zeggen wanneer het begin 2020 beschikbaar komt. Wanneer vijf verschillende banken een blockchain bezitten, is dat geen blockchain, dat is een database. Bitcoin wordt zo opgeslagen dat de nieuwe eigenaar de enige persoon is die het kan uitgeven. Het is een interessant idee, en Moroz was bezig het bedrijf Tokenly te helpen de technologie beschikbaar te stellen voor andere artiesten, maar de SEC-repressie tegen het initiële aanbod van munten zette die plannen in de wacht. Novogratz heeft hierover gereageerd: Bovendien zijn er steeds nieuwe en betere gebruiksscenario's.

 • Het algoritme van Ethereum beperkt het tot 18 miljoen nieuwe ether per jaar.
 • In plaats daarvan zijn mensen op zoek naar gebruiksgemak en functionaliteit, iets dat nieuwe bewaarservices zoals Skrill en Square graag bieden.

Site-index

Zie het als een echt ingewikkeld e-mailadres voor online betalingen. We hopen dat het nuttig zal zijn en we stellen het op prijs als je dit bericht deelt! Laten we kijken wat de toekomst brengt. De meeste fiat-valuta's die ooit zijn gecreëerd, zijn uiteindelijk waardeloos geworden; degenen die nu bestaan ​​zijn allemaal vrij recent. De valuta bestaat alleen als een digitaal grootboek van transacties, met waarden die worden bepaald door vraag en aanbod.

Dat brengt ons bij onze volgende reden. Wees extra voorzichtig bij het overwegen van handelsadviezen, producten of diensten aangeprezen op sociale media. Als iemand anders met ze op de proppen komt, kan ik er niets aan doen, maar de slechtste scenario's in de Monte Carlo-routes van morgen komen niet van mijn toetsenbord. Wat zal Bitcoin waard zijn in 2019? Je kunt ook veel grotere bitcoin-aankopen doen op grote beurzen zoals Mt. In de weken na het debuut van Galaxy Digital daalde de dollarwaarde van Bitcoin van €19.800 tot €6.000. Eigenaren van bitcoin-adressen worden niet expliciet geïdentificeerd, maar alle transacties op de blockchain zijn openbaar.

Primers/Achtergrondinformatie

Nou, als je antwoord op een van deze vragen ja is, ben je hier aan het juiste adres! Sterker nog, bitcoin ter waarde van €100, zeven jaar geleden gekocht, toen een bitcoin ongeveer €0 waard was. Wanneer het systeem nieuwe bitcoins maakt, ziet u, geeft het deze aan de mijnwerkers. Als we ons op dit moment voorstellen dat 10% van de wereldwijde economische activiteit op de zwarte markt plaatsvindt in Bitcoin en niemand anders Bitcoin gebruikt, zou dit €1 betekenen. Sterke weerstandsniveaus worden gevonden bij €8750 (0. )NEO is de grootste cryptocurrency van China en is een smart-contractplatform met doelen die vergelijkbaar zijn met die van Ethereum. Het systeem, dat slechts ongeveer zeven transacties per seconde kan verwerken, verbruikt toch elektriciteit dankzij zijn consensusprotocol, bewijs van werk, ontworpen om mijnbouw arbeidsintensief te maken.

Distributie

Zie je daar een trend? Novogratz was een van de weinige profeten die de snelle stijging van Bitcoin tot €10.000 nauwkeurig voorspelde in december 2019. Het is een gedecentraliseerde digitale valuta zonder een centrale bank of een enkele beheerder die van gebruiker naar gebruiker op het peer-to-peer bitcoin-netwerk kan worden verzonden zonder tussenpersonen.

En in augustus heeft het Department of Financial Services van New York dagvaarding afgegeven aan 22 opkomende betaalbedrijven, waarvan vele Bitcoin hebben afgehandeld en hebben gevraagd naar hun maatregelen om het witwassen van geld te voorkomen en de consumentenbescherming te waarborgen. Het idee dat rechthebbenden worden betaald zodra consumenten een nummer streamen, is gewoon niet realistisch - blockchain-technologie kan gewoon niet zoveel gegevens snel genoeg verwerken. 7950 met BTC-prijs 3. Het gaf me een snelle, gemakkelijke en veilige manier om geld over te dragen naar meer dan 200 landen met behulp van 40 verschillende valuta's. In de toekomst zullen mensen met een laag inkomen overal hun bankzaken doen met behulp van het crypto-systeem. De volatiliteit is groot - bitcoin daalde met meer dan 50% bij drie verschillende gelegenheden tussen 2019 en 2019 en is nog steeds veel volatieler dan de valuta's van ontwikkelde landen. Desondanks schatte hij dat de toenemende interesse van Wall Street in het omgaan met crypto-transacties 'binnen twaalf maanden een levendige markt voor crypto-leningen zou creëren.

Dash (DASH)

We hebben een groot bereik voor deze voorspelling, vanwege het feit dat het een lange periode in de toekomst is. Ondertussen is de U. Dit is het meest conservatieve scenario van Pfeffer, waarmee hij een kans van 8% heeft om te slagen. Dat record zal in 2019 worden verbroken en dieven hebben al €356 miljoen gestolen van cryptocurrency-uitwisselingen, waardoor het een echt Wild West is - vol met instabiliteit en risico. Wat is de beste forex handelscursus? - Europese handelssessie:. Op dit moment hebben Bitcoin, Ethereum, Ripple en enkele andere systemen het grootste deel van het marktaandeel.

Chaostheorie vertelt ons dat het onmogelijk is om de toekomst te voorspellen. Bitcoin-prijsbellen in 2019, 2019 en 2019 [i] (linker y-as, logaritmische schaal) en volatiliteit [j] (rechter y-as). Tussenpersonen zoals advocaten, makelaars en bankiers zijn misschien niet langer nodig. In twee afzonderlijke interviews in juli op CNBC voorspelde Lee dat de stijgende mijnbouwkosten van Bitcoin noodzakelijkerwijs de munt tegen het einde van het jaar op ongeveer €25.000 zouden brengen. Wat deze evangelisten denken dat Bitcoin waard zal zijn. 0101 bitcoins. Op basis van het geschatte aantal huidige gebruikers en de huidige bestedingsactiviteit (afgeleid van het aantal bekende adressen, volume-informatie, enzovoort) bij het toepassen van de kwantiteitstheorie van geld, lijkt Bitcoin sterk overgewaardeerd. Het is als een goede thrillerroman.

Het betalingsmechanisme maakt het mogelijk om binnen enkele seconden geld in elke valuta over te dragen naar een andere gebruiker op het Ripple-netwerk, in tegenstelling tot Bitcoin-transacties, die tot 10 minuten kunnen duren om te bevestigen. ”Daarom kan zowel aan goud als zilver worden gedacht in dezelfde klasse als Bitcoin. Hun duistere geest is al hard aan het werk om zich voor te stellen hoe blockchain te gebruiken als een systeem van repressie en controle. Er is veel verkeerde voorstelling van zaken over het onderwerp en veel mensen verliezen snel geld door een gebrek aan basiskennis en markthype. Fiat-valuta-uitgifte is een zeer gecentraliseerde activiteit onder toezicht van de centrale bank van een land.

Vinny Lingham: €100.000 - €1 miljoen

Er zijn verschillende bedrijven die beginnen te werken met Bitcoin en cryptocurrencies. Hoewel het aantal handelaars dat cryptocurrencies accepteert gestaag is toegenomen, zijn ze nog steeds erg in de minderheid. En hij is donker geworden; nadat hij het concept heeft uitgevonden, leidt hij het niet langer en zijn zijn verblijfplaats en identiteit onbekend. Hoewel er ook winkels zijn in andere landen zoals de VS en het VK, is het aantal winkels vrij klein.

Omdat we snel het tienjarig jubileum van de whitepaper-publicatie van Bitcoin naderen, probeer ik twintig jaar te projecteren om de evolutie van Bitcoin, blockchain, alternatieve cryptocurrencies en decentralisatie te zien. In plaats van macht te verdelen, willen ze zelfs nog meer macht concentreren, door zichzelf de mogelijkheid te geven de uitgaven van elke burger ongestraft te volgen en automatisch belastingen te heffen op lonen en verkopen van goederen en diensten. Volgens onderzoekers worden andere delen van het ecosysteem ook "bestuurd door een klein aantal entiteiten", met name het onderhoud van de clientsoftware, online portefeuilles en vereenvoudigde betalingsverificatie (SPV) -cliënten. Het is geprogrammeerd in de taal C #en is alleen POW.

2019-2019

Waarom is dit gebeurd? Alleen systemen die alle functies van het oude systeem plus nieuwe functies bieden, bereiken massale acceptatie. Andere opvallende cijfers binnen de cryptocurrency-ruimte zijn nog optimistischer geweest bij het voorspellen van de toekomstige prijs van bitcoin.

Durfkapitalist Tim Draper gelooft bijvoorbeeld nog steeds dat cryptocurrencies de toekomst van alle valuta's zijn en dat Bitcoin over een paar jaar €250.000 zal raken. Day trading for dummies (6 tips die elke beginner moet weten). FOMC-leden en de FED-voorzitter hebben ook positief gesproken over gedistribueerde grootboeken, waarbij stemlid Brainard vorige week sprak over de voordelen van het gebruik van dergelijke innovatieve technologie. De tijd zal het leren, maar voorlopig kan de markt echt kijken, wachten en raden. Hoewel niemand het zeker weet, zijn er tal van anti-Bitcoiners die de markt als een bubbel zien, klaar om te knallen en de prijs van Bitcoin terugverdienen tot centen, en veel pro-Bitcoiners of Bitcoin-evangelisten, die weinig hinder ervaren in Bitcoin groeit tot 200 keer de huidige prijs. 87 op 4 januari. Hij voorspelt dat Bitcoin dit jaar zijn hoogtepunt zal bereiken op €25.000. De kern van de meeste cryptocurrencies is blockchain-technologie, die nu toepassingen heeft buiten alleen cryptocurrencies. In een bearish geval kan het waarde verliezen of zelfs naar nul gaan.

Natuurlijk wordt het niet ondersteund door reserves (of een regering), maar de opwinding op korte termijn over de Weegschaal lijkt zich te verspreiden. Ze hadden een heleboel nieuwe functies, zoals grafieken en kleuren en je kon er een back-up van maken. De gemiddelde persoon zal deze procedures nooit kunnen uitvoeren. Transacties en betalingen met bitcoins zijn onomkeerbaar. Dit klantadvies benadrukt de noodzaak van uitgebreid onderzoek om uw rechten te bepalen, wat de toekomstige waarde van een digitale munt of token zou kunnen beïnvloeden, en stappen die u kunt nemen om fraude of andere problemen te voorkomen.

 • Tijdens een recent gesprek met Bloomberg zei Novogratz dat hij zeer optimistisch blijft over de toekomst van de cryptomarkt en digitale valuta.
 • Vóór beurzen werden ze zelfs verkocht in coffeeshops - net zoals cryptocurrencies werden verkocht op lokale bitcoins.
 • We hebben verschillende kleuren gebruikt om ze te identificeren en zullen ze de rode, blauwe en groene trendlijnen noemen.

Valuta Omzetter/calculator

“Ik dacht echt dat Bitcoin €6.200 zou vasthouden. De triljoen dollar vraag is of 2020 het jaar zal zijn waarin de sluisdeuren opengaan? Dus nu je een beetje weet wat Bitcoin eigenlijk is, zal ik in het volgende deel van mijn Bitcoin-prijsvoorspelling 2020-gids snel de dingen bespreken die je moet overwegen voordat je naar de voorspellingen van iemand anders handelt. Dit is een cruciale fout. Het stijgt en daalt net als alle anderen, en het is momenteel buitengewoon vluchtig - maar dat is omdat het jong is. Houd er rekening mee dat virtuele valuta een digitale weergave van waarde is die functioneert als een ruilmiddel, een rekeneenheid of een waardeopslag, maar niet de status van wettig betaalmiddel heeft.

Cryptovaluta's geven mensen met een laag inkomen toegang tot een financieel systeem. Maar over tien of twintig jaar verwachten we dat zeer sterke overheidscryptocurrencies aan de macht komen en de geldstroom voor veel, zo niet de meeste mensen over de hele wereld domineren. Al tien jaar kan bitcoin worden opgeslagen en opgehaald en geruild - en de waarde ervan is alleen maar gestegen (hobbelig maar hoger). Dit past niet in onze projecties. We moeten de munt zo snel en zo ver en zo vaak als we willen kunnen verplaatsen. Maar zodra de nieuwigheid is versleten, is het niet gewoon gemakkelijker om dingen te kopen met een creditcard?

Lingham is mede-oprichter van Civic en lid van de Bitcoin Foundation. Het kan worden onderverdeeld in kleine fracties. Zeker, slechts een minderheid van bitcoin miner's en bitcoin-beurzen hebben gezegd dat ze de nieuwe valuta zullen ondersteunen. U moet altijd een beslissing nemen op basis van uw eigen onderzoek, dus houd daar rekening mee.