De sleutel tot het krijgen van toestemming om thuis te werken: Lees verder - het kan je dankbaar maken voor je bureau, of het is de push die je nodig hebt om te solliciteren naar het externe optreden van je dromen. Gouden handelsmakelaars 2019, hier zijn verschillende redenen voor. Veel beleggers kijken naar dit edelmetaal als buffer tegen inflatie en omdat het waarde opslaat, waardoor het bekend staat als een 'veilige haven'. Ondernemers, managers en supervisors moeten een solide verbintenis aangaan met hun telewerkbeleid en hun externe werknemers om succes te garanderen. Verwijst niet naar je kinderopvang, je vermoeiende woon-werkverkeer of het feit dat je buurman zo hard kauwt dat je er soms aan denkt om je bureau te verlaten en nooit meer terug te komen.

Werkgevers kunnen een fortuin besparen op middelen en overhead door werknemers online te laten werken.

Als hij nog steeds sceptisch lijkt, probeer dan deze truc uit te halen: Telewerken is een stijgende realiteit op de werkplek als 3. Wanneer je baas elke dag op kantoor komt, kan het moeilijk zijn om de sprong te wagen om het gesprek een keer per week, om de zoveel tijd op afstand te benaderen, of zelfs de overstap te maken naar voornamelijk werken vanuit huis.

Als je het gevoel hebt dat er problemen opduiken of niet zeker weet waar je aan toe bent, begin dan een gesprek met je baas of zoek proactief feedback. Als u deze tips volgt, geeft u uzelf de beste kans op succes wanneer u werkgevers vraagt ​​om thuis te werken en antwoordt: "Waarom wilt u thuis werken?" Misschien is het iets nieuws dat ze nog nooit eerder hebben geprobeerd. Je hebt je baas gevraagd om vanuit huis te werken, hebt een overtuigend argument naar voren gebracht en hem de nodige zekerheid gegeven over de haalbaarheid ervan.

Zeg niet dat je thuis wilt werken, omdat je liever pyjama's draagt, een uur voor een kind moet zorgen, een collega wilt vermijden of om welke reden dan ook dat je onprofessioneel overkomt of alsof je minder ijverig bent als je vanuit huis werkt. Je zou kunnen zeggen: Je bent van plan tactieken te gebruiken voor het temperen van isolatie:

 • “De beste manier om grip te krijgen is om aan te tonen dat je toegankelijk, productief en responsief bent.
 • Hij of zij vraagt ​​zich af waar dit gesprek vandaan komt en of hij of zij u kan vertrouwen met de flexibiliteit en vrijheid die gepaard gaat met werken op afstand.
 • De beste manier om het aan uw manager te bewijzen, is door voorbereid en in uitstekende staat naar de vergadering te komen.
 • Zorg er altijd voor dat je het hebt over hun behoeften en hoe dit hen kan helpen.
 • Ontlast uw baas als het gaat om uitzoeken hoe dit zal werken.
 • In het verleden was werken op afstand mogelijk gereserveerd voor speciale situaties, als dit al was toegestaan.

Meer En Meer Werkgevers Komen Aan Boord

Door het initiatief te nemen, laat je zien hoe serieus je bent en hoe je stijgt naar aanleiding van zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid. Je baas kan echter nog steeds een aantal overtuigingen nodig hebben die geschikt zijn voor jou en je positie. U wilt de persoon zijn die onverwacht komt opdagen voor een routinematige vergadering wanneer u vanuit huis werkt - alleen omdat u het belangrijk vond. Als u liever geen postcommunicatie van andere bedrijven ontvangt, kunt u ervoor kiezen om uzelf te verwijderen van alle postmaillijsten die we voor marketingdoeleinden aan derden verstrekken door ons een e-mail te sturen op emailoptout @ bonniercorp. Bovendien is het geen slecht woon-werkverkeer! Vraag hulp aan uw managers en medewerkers bij het evalueren van het concept van extern werken voor uw bedrijf. Misschien is een van uw bedrijfsdoelstellingen het opzetten van een bedrijfsbreed werknemersherkenningsprogramma.

Probeer te onderhandelen met je baas om een ​​paar dagen per week thuis te werken en uiteindelijk zul je de hele tijd kunnen telewerken. Evenzo kunt u de neiging hebben om on-premise werknemers te kiezen voor loonsverhogingen, bonussen en promoties terwijl u uw externe beroepsbevolking negeert. Degenen die geen ervaring hebben met het managen van een hybride team, kunnen veronderstellingen hebben dat thuiswerken code is om te ontspannen of minder werk te doen. Het creëren van bitcoin-handelsbots verliest geen geld, al deze signalen en tips kunnen nutteloos of zelfs zeer schadelijk zijn, als je niet weet hoe je je eigen onderzoek moet doen. Gedurende deze tijd wilt u de treinen zo soepel mogelijk laten rijden om het voor uzelf te maken, dus u wilt een paar stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat communicatie en vergaderingen op afstand effectief worden uitgevoerd: Overweeg het perspectief van uw werkgever en pak het aan.

 • Ze hebben een jaarlijks retraite van een week, extra afdelingsretraites, betaalde sabbaticals om de vijf jaar, thuiskantoor en coworking toeslagen en een open vakantiebeleid.
 • Onderzoek heeft aangetoond dat telewerken werkgevers geld kan besparen op zaken als onroerend goed, verhoogde productiviteit van werknemers en minder afwezigheid van werknemers.
 • “Ze noemen het‘ shirking from home ’of‘ op afstand werken, op afstand werken.
 • Haal veel van de stilzwijgende kennis op in het bedrijf.
 • Maar alleen jij kent je baas.
 • In plaats daarvan moet u zich eerst concentreren op de belangen van uw werkgever.

Gepromote links door Taboola

De meeste gedistribueerde teams gebruiken digitale samenwerkingstools, maar dat is niet genoeg om een ​​aantal fulltime externe werknemers te laten voelen zich geïsoleerd te voelen. De vragen worden ingediend door lezers en Taylor's antwoorden hieronder zijn voor lengte en duidelijkheid bewerkt. Landend werk op afstand gaat minder over het samenstellen van een voorstel van "dit is wat ik zou doen" en het maken van een "pitch" en meer over ervoor zorgen dat je baas geen reden heeft om nee te zeggen. Je hebt opties.

Ben je uit het kantoor gelachen? Uit de nieuwste statistieken van de enquête Werk en Onderwijs van Gallup blijkt dat 37 procent van de U. Verlaag de kosten van extern werk in de hoofden van uw baas door elk van deze bezwaren aan het begin van het artikel dom te laten lijken in de context van u als werknemer. Ten eerste, als u van maandag tot en met vrijdag in een kantoor werkt en u de enige bent die vanuit huis vraagt ​​om te werken, zal het waarschijnlijk een beetje een worsteling worden. U moet er zeker van zijn dat u obstakels, afleidingen kunt overwinnen en gefocust kunt blijven op uw werk voordat u vanuit huis gaat werken. Als u gebaat bent bij gericht werk, is thuiswerken waarschijnlijk beter voor u dan werken op kantoor. Tegenwoordig doen zo velen van ons werk dat vanaf elke locatie met een internetverbinding kan worden voltooid. Valutaparen handelsstrategieën, veel fundamentele analisten zijn van mening dat technische analyse slechts een zichzelf vervullende voorspelling is en dat de beste manier om valutabewegingen te analyseren, de studie is van economische, politieke en sociale omstandigheden van landen - de fundamentele gegevens. Moedig uw werknemers aan om chat- en videoconferentie-apps te gebruiken om zowel op kantoor te praten als voor zaken.

Het is een lastig onderwerp en een beetje voorbereiding voordat je het idee aan je baas presenteert, zal een lange weg gaan. Begin daarom met één of twee dagen per week te vragen. Laat het me weten als dit een mogelijkheid is en ik kijk uit naar onze voortdurende samenwerking.

Geef Je Antwoord Net Zoveel Over Jou Als Over Jou

Dat is een manier om een ​​persoonlijke reden (het woon-werkverkeer overslaan) om te zetten in een zakelijke reden. Cryptocurrency-handelsstrategieën voor beginners, bovendien hoeft bitcoin niet elke dag te worden verhandeld. Als je baas na dit gesprek nog steeds op het hek staat, stel dan een proefperiode voor. Het is gemakkelijk om een ​​paar dagen te gaan zonder te communiceren met mensen buiten je directe familie of huisgenoten. Dus, als je op deze kar wilt springen en het in de telewerkende zonsondergang wilt rijden, hier zijn enkele tips voor het vragen van je baas over thuiswerken. Als alles goed gaat, kunt u in de toekomst om meer tijd vragen.

Dus, Werkt Het?

Nieuwe vaardigheden leren. De meeste taken kunnen op afstand worden uitgevoerd, u hoeft alleen de systemen en hulpmiddelen in te stellen om ze gemakkelijker te kunnen uitvoeren. Iedereen heeft 's ochtends gehad wanneer ze liever in hun konijnenpantoffels en spul bij de verkeersrapporten bleven terwijl ze koffie dronken en werkten vanuit hun' thuiskantoor '.

Ik ben niet klaar om een ​​beleid te maken voor werken op afstand.

Produktiviteit

De beste manier om dit te doen is om een ​​regenmaker te zijn. Voeg videovergaderingslinks toe aan alle vergaderingen in uw agenda. Waarom wil je op afstand werken en hoe vaak?

Wees Gevoelig Voor De Behoeften En Doelen Van Uw Werkgever

Alsof ze hun kind voor het eerst op school afzetten, bieden ze je veel meer vrijheid dan ooit tevoren. Informatie over uw waarde voor het bedrijf. Beste forex-makelaars - oktober 2019, de beste manier om te beginnen is om een ​​demo-account te openen en te beginnen met leren. Als u een legitiem probleem hebt, zoals een zieke echtgenoot, een lang of duur woon-werkverkeer of een zieke ouder, kan dat prima zijn, maar beweer niet alleen dat u gelukkiger zou zijn in een thuiswerkomgeving. Nadat je een grote fout hebt gemaakt - nee, nee. Maar we moeten natuurlijk een proefperiode doen om ervoor te zorgen dat dit voor ons beiden werkt. Vaak is het een veel gelukkiger, gezondere en productievere levensstijl. Oefenen met je antwoord helpt hierbij. Laat uw externe medewerkers waar mogelijk wekelijks of maandelijks het kantoor bezoeken om hen te helpen gelijke tred te houden met veranderingen.

Ben je gek productief, of stream je de hele dag Hulu?

Na een succesvolle proefperiode van drie tot zes maanden (een jaar is te lang), kunt u vervolgens pleiten voor een extra dag of twee. Ze besteedt haar vrije tijd aan het uitproberen van nieuwe recepten of het lezen van Scandinavische misdaadromans. “Soms heb je gewoon een pauze nodig van de waterkoeler-chat. Je belangrijkste focus bij het samenstellen hiervan zou moeten zijn hoe je baas en het bedrijf er baat bij zullen hebben dat je een werkdag hebt. Als de beschrijving slechts enkele opsommingstekens bevat of het klinkt alsof het snel en gemakkelijk is om de taak te krijgen, is het misschien een oplichterij. Communicatie op afstand kan zelfs een uitdaging zijn en er zijn opzettelijke maatregelen nodig om effectief te zijn. Hoewel je manager wil dat je gelukkig en gezond bent (hopelijk), willen ze ook beslissingen nemen die goed zijn voor het bedrijfsleven.

Uw werkgever kan u mogelijk niet alle benodigdheden geven die u nodig hebt. Hoe geld te verdienen met een website of blog in 2019: 53 gemakkelijkste manieren. Wanneer u vanuit huis vraagt ​​om te werken, verlaagt u de overheadkosten van het kantoor. 35+ beste manieren om online geld te verdienen in 2019, premiumobligaties betalen geen rente, maar elke obligatie wordt opgenomen in een maandelijkse prijstrekking waarin houders tot £ 1 miljoen kunnen winnen. Telewerken heeft het potentieel om iemands leven zowel professioneel als persoonlijk positief te veranderen, dus laat je niet door zenuwen afschrikken.

Wat als ik je nodig heb en je niet beschikbaar bent? Er zijn dus twee hendels die u hier naartoe kunt verplaatsen: En als je het kunt doen en het goed doet, zou je het waarschijnlijk moeten doen. Sommige banen vereisen de fysieke aanwezigheid van werknemers, waardoor telewerken voor sommige personeelsleden onmogelijk is.

Klaar om de envelop nog verder te duwen?

Stroomlijning van team- en klantcommunicatie met Twist

Maar laat je niet afschrikken door het ongemak. Ik heb geen echt dwingende redenen om thuis te werken, ik geniet gewoon van de rust en het comfort om thuis te zijn. Beheers de eenvoudige inside bar breakout-handelsstrategie, het binnenste staafpatroon verkopen (koopconfiguraties zijn precies het tegenovergestelde):. Dus wacht niet op een echte noodsituatie. Ik moet een expertplanner zijn: Welnu, zoals we deze winter zagen, afhankelijk van waar je woont, kan je gebied worden getroffen door sneeuwstormen en met ijs bedekte wegen, waardoor het onmogelijk is om het kantoor binnen te komen. Maar de realiteit is dat als je vijf dagen per week, het hele jaar door alleen thuis werkt, je je eenzaam zou kunnen voelen. Werk je op dezelfde uren of is er een verandering is een haalbare vraag die je baas gaat slaan? Een goede manier om het onderwerp aan de orde te stellen, is door de vraag op een algemene basis te stellen, in de trant van:

Stel Een Testrun Voor.

Oké, dus eerst moet je werken als het een goed idee is of niet. Je weet niet waar je moet beginnen, hoe hij of zij zou kunnen reageren of dat hij of zij anders over je denkt nadat je het ter sprake hebt gebracht. Hij zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Als ik het je zou laten doen, zou ik iedereen thuis moeten laten werken. "Heeft de persoon initiatief getoond en een patroon van proactieve communicatie? Stuur uw vragen naar askaboss @ nymag.

Voor Werkzoekenden

Door de beste kandidaten voor telewerken te kiezen, heeft uw bedrijf de beste kans om van de voordelen te genieten. Je arbeidshandboek of personeel is een goede plek om te controleren. Doe wat zelfreflectie en zoek je ideale werkomgeving. Deze onderbrekingen kunnen oplopen en uw focus verbreken. Laten we aannemen dat je wat ongeplande vrije tijd hebt genomen en hebt aangetoond dat je thuis effectiever kunt zijn. Bezorgdheid dat dit in elke werknemer die wil werken vanuit huis zal spiraalsgewijs gaan werken zodra zij u dit zien doen. Hoe beter je kunt plannen, hoe sympathieker je baas waarschijnlijk zal zijn.

Als ze je vragen waarom je thuis wilt werken en je praat alleen over jezelf en wat JIJ wilt, dan beantwoord je deze vraag echt niet op de juiste manier.

Overweeg Uw Bedrijfsbeleid

Externe medewerkers moeten bereid en in staat zijn hun dagen te structureren om die pauzes op te nemen, maar ook grenzen stellen aan vrienden en families om goede werkgewoonten te behouden. 7 redenen waarom bitcoin-mijnbouw niet winstgevend of waard is (2019). Vorig jaar alleen was een enorm jaar voor werken op afstand en digitaal nomadisme. Het in kaart brengen van een proefperiode, zegt Reynolds, kan geweldig zijn als je weet dat je baas aarzelt om een ​​voltijds thuiswerkplan te volgen. Omdat als je niet de baas bent, je met beide uitspraken om precies dezelfde uitkomst vraagt; één laat je gewoon egoïstisch klinken, en één laat je klinken als een teamspeler die uitkijkt naar de beste belangen van het bedrijf. We hebben hierboven enkele ideeën behandeld, waaronder het suggereren van een proefperiode, een paar dagen per week om te beginnen, etc.

Laat Een Reactie Achter:

Maar niet-salaris voordelen, inclusief de optie om op afstand te werken, collegegeld vergoeding, een geweldige functie en extra vakantiedagen kunnen een baanaanbieding ook veel zoeter maken. Probeer dus kalm en nuchter te blijven wanneer u daarom vraagt. Verhoog uw inkomen: 70 manieren om extra geld te verdienen. Misschien werk je in marketing of engineering of management. Er is discussie geweest over de vraag of werken vanuit huis de productiviteit verhoogt of verlaagt, dus Stanford heeft twee jaar besteed aan het bestuderen van dit probleem op basis van een bedrijf in Shanghai.

Als je vanuit huis wilt werken, moet je je zaak kunnen verdedigen en op papier zetten. 75 beste werk vanuit huis jobs nu inhuren die tot €25 / uur betalen in 2019. Hoe profiteert u vanuit huis van het bedrijf? Een solide staat van dienst verhoogt hun vertrouwen dat u een ijverige werknemer bent met de vaardigheden en professionaliteit om hoge prestaties te behouden zonder nauw toezicht. De beslissing over elk verzoek van uw werknemer om op afstand te werken, is echter aan u. Op die manier, als je je baas weer benadert, kan ze je niet meer afwijzen vanwege je slechte werkgewoonten. Ten eerste bieden sommige werkgevers het niet aan, omdat ze willen dat hun werknemers op kantoor zijn om een ​​organisatiecultuur en een gevoel van esprit de corps op te bouwen. Hoe kan ik de communicatie met mijn baas soepel en efficiënt maken?

Bouw Een Reputatie Op Als Betrouwbaar En Betrouwbaar

Zodra je het groene licht hebt gekregen om thuis te werken, laat je baas zien dat je meer projecten zult voltooien, betere resultaten zult behalen en meer taken zult uitvoeren via je thuiswerk. “Je moet kunnen verwoorden hoe je door de flexibiliteit om thuis te werken efficiënter wordt. Nadat u een afwijzing hebt ontvangen, kunt u in de verleiding komen om minder te presteren als werknemer. Voordat u de vergadering ingaat, moet u echter elk aspect van uw werk doornemen om te bepalen wat er vanuit huis kan worden gedaan - en wat alleen op kantoor kan worden bereikt. Door werknemers te kiezen die goede werkvaardigheden, intrinsieke motivatie en het vermogen om te werken zonder toezicht hebben getoond, kunt u de kans op succes voor uw telewerkprogramma vergroten. Of nog beter, als je toevallig een soort van functioneringsgesprek hebt, zoals een formele evaluatie, kan het vragen om dit meteen na het krijgen van een goede beoordeling een bijzonder effectieve timing zijn.

Wanhoop niet als je baas je thuiswerkverzoek afwijst. Waarom kunnen ze thuis werken - maar jij niet? Als uw werkgever een nieuwe laptop voor u moet aanschaffen zodat u thuis kunt werken, wat gemakkelijk meer dan €1.000 kan kosten, moet u het argument voeren dat de aankoop de moeite waard is voor het bedrijf. Kies midweek; Woensdag is een goede plek om te beginnen als ze anders goed aansluiten bij uw vergaderrooster. Op deze manier weet u welke onderwerpen u moet behandelen. Je zou bijvoorbeeld studies kunnen delen die aantonen dat werkafspraken op afstand de tevredenheid en productiviteit van de medewerkers verhogen.